Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΗΣ ο Μακεδονικός βράχος των γηπέδων μας


  Παιδί του Αρη Πτολεμαΐδας έφθασε στα μεγάλα σαλόνια με την σπουδαία ομάδα των Τρικάλων της δεκαετίας του 70 και συνέχισε μια σπουδαία καριέρα με τις ιστορικές ομάδες του Εορδαικου και της Κοζάνης.
  Ευπροσήγορος και ευγενής έχει κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όλων των συνάδελφων του ενώ συνεχίζει μέσα από τις τάξεις των βετερανων να μαγεύει μέσα στο γήπεδο.
  Από τις σημαντικοτερες μορφές της Δυτικής Μακεδονίας ο Μάκης Βουνοτρυπιδης συνεχίζει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία με αγάπη στο άθλημα που τον καταξίωσε.

Πολυ νεαρό εδω  η πρώτη φώτο στον Αθηναϊκό Τύπο με τον Αρη Πτολεμαΐδας
.
Δυναμικός αμυντικός
Με τον Οδυσσέα Βακαλη στην Ηχώ
Αντίπαλος με τον Υβ Τριαντάφυλλο
ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ
Στην ιστορική Κοζάνη

Με τον αείμνηστο Κώστα Βζουκα
Πατριώτες και καλοί φίλοι με τον Γιάννη Παπαδόπουλο
ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ... τι να πει κανείς για τον Μάκη..τον Βουνοτρυπίδη ...!! υπόδειγμα θέλησης, μοντέλο πείσματος...παράδειγμα Αθλητού...πρότυπο συμπεριφοράς μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο !! υπηρέτης του αθλητισμού και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου , γνωρίζω όμως πως του άρεσε και ασχολείτο και με άλλα αθλήματα (μπάσκετ, στίβο..κ.α.). Είναι ο αθλητής που δεν δέχτηκε ποτέ παρατήρηση για αντιαθλητική αντιμετώπιση αντιπάλου, δεν αποβλήθηκε ποτέ στην καριέρα του, έχει τον αθλητισμό τρόπο ζωής και συνιστά δείγμα για κάθε νέο η πορεία του και η διαδρομή του. είμαστε υπερήφανοι όσοι τον γνωρίζουμε και είχαμε την τύχη από τα σχολικά χρόνια να συναναστραφούμε μαζί του και να παρακολουθήσουμε την αξιόλογη πορεία του. Ευχόμαστε ο Μεγαλοδύναμος να του χαρίζει υγεία και δύναμη να απολαύσει όσα με κόπο δημιούργησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή