Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ενας γιγαντας των γηπεδων.....


  Ο Δημήτρης Ρωμανός για πολλά χρόνια υπήρξε ένας από τους σπουδαιοτερους αμυντικούς του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου αλλά και με έντονη παρουσία σε υψηλό επαγγελματικο επίπεδο.
  Παιδί της κραταιάς ΑΕΚ Φαλήρου από νεαρός ως Ρωμανός ΙΙ για να ξεχωρίζει από τον μεγαλύτερο αδελφό του Τάσο που έπαιξε και στον Φωστήρα κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού σε μια σπουδαία ομάδα την χρυσή εποχή της

Με τον αείμνηστο αδελφό του Τάσο σπουδαίο άσσο της εποχής
  Ο δημοφιλής ''Μπουλης'' όπως είναι γνωστός ως σήμερα στα νότια προαστεια έκανε το μεγάλο άλμα στην σπουδαία Καλλιθέα της δεκαετίας του 70 που ήταν η κορωνίδα μιας μεγάλης πορείας στα γήπεδα και κέρδισε την αγάπη όλων των Καλλιθεατων φιλάθλων για ένα δικό τους παιδί που έσπασε την μεταγραφική συνήθεια της απόκτησης παικτών έξω από την όμορφη πόλη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ
Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι
Φοβερό γκολ κάποτε στην Ελευσίνα
  Επόμενος σταθμός και δεσμοί ζωής για τον Μήτσο η παρουσία του με την Σπάρτη στα Εθνικά πρωταθλήματα δίπλα σε σπουδαίους συμπαίκτες με τους οποίους είναι κοντά ως σήμερα.

Σπαρτιάτης για πάντα ο Δημήτρης
  Σκληρά εργαζόμενος ακόμα και άριστος οικογενειαρχης ο Μήτσος είναι ενα μεγάλο κεφάλαιο στον χώρο των βετεράνων.....ευθύς αξιοπρεπής και πάντα δίπλα σε αυτόν που έχει ανάγκη κέρδισε με το σπαθί του περίοπτη θέση σε έναν χώρο που έχει ανάγκη ανθρώπους της αξίας του.

Με τον Στρατηγό Μιμη Δομαζο σε φιλανθρωπικό αγώνα
Τιμή για τον γράφοντα η παρουσία του Δημήτρη κοντά μου
Με τους συμπαίκτες του κ.κ Γιώργο Λαζάρου και Φωντα Μπουσου πολλές δεκαετίες φίλιας
Ο γιος του Γιάννης συνέχισε την δυναστεία των Ρωμανων στα γήπεδα...και το κυριότερο είναι ένας εξαίρετος νέος επιστήμων
Πάντα μάχιμος ο γίγαντας Δημήτρης
  Σεβασμός από όλους για έναν άνθρωπο που είναι κόσμημα για τον χώρο των παλαιμάχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου