Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΝΟΒΑΣ από την Ηπειρωτική γη στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου....


  Για τον Ανδρέα Μπονοβα μπορεί ο αναγνώστης με μια απλή αναζήτηση να βρει την τεράστια ποδοσφαιρική ιστορία του στο διαδικτυο.....εμείς θα εστιάσουμε στον άνθρωπο που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε από κοντά και έχει πιστεύω ενδιαφέρον μια μικρή σκιαγράφηση που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε για τον διεθνή άσσο.
  Ένα απλό παιδί που ξεκίνησε από το μηδέν και με σκληρή δουλειά κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του ποδοσφαίρου μας και το κυριότερο να διατηρηθεί ως σήμερα μέσα στην καρδιά των φιλάθλων αλλά και των συμπαικτών του.
  Καταδεχτικός και ευγενής ως άνθρωπος αλλά και με απόλυτη γνώση του σύγχρονου ποδοσφαίρου συνεχίζει μια λαμπρή πορεία στα γήπεδα μας με το ίδιο μεράκι όπως όταν ξεκίνησε πιτσιρικάς από ένα μικρο χωριό της κακοτράχαλης Ηπείρου.
  Στον χώρο των βετερανων όλοι αγαπούν τον Ανδρέα γιατί είναι πάντα χαμογελαστός και προσιτός χωρίς ίχνος υπεροψίας και είναι πάντα κοντά σε όποιον έχει ανάγκη....αυτό είναι το παράσημο του στον Αθλητισμό και την κοινωνία μαζί με την ευτυχία του να είναι πατέρας μιας λαμπρής νέας επιστημονος της Νομικής που τον κάνει υπερήφανο.

  Στις λίγες φωτογραφίες που θα παραθέσουμε μπορούμε να δούμε  μόνο ένα μικρο δείγμα της άξιας του Ανδρέα και σίγουρα καποια στιγμή θα ήταν χρήσιμο να σκεφτεί να μοιραστεί μαζί μας τις αναμνήσεις του που μέσα από το πρόσωπο του θα καλύπτει πολλές δεκαετίες της ποδοσφαιρικης μας ιστορίας.

Στον μεγάλο ΠΑΣ Γιάννινα αφετηρία μιας σπουδαίας πορειας 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΝΟΒΑΣ
Τίμησε το εθνόσημο με πάθος και αγάπη για την γαλανόλευκη
Στα...πράσινα στην δύση της καριέρας του με την Μαρκο


Πάντα παρών στα γήπεδα και την νέα γενιά

                         ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ



Με τον αδελφικό του φίλο Παναγιώτη Κελεσιδη
Πάντα κοντά στους βετεράνους εδώ σε τιμητική εκδήλωση με τον κ. Μιμή Τσιριδη του Ιωνικού
Εμπνευστής και ιδρυτής της Μικτής Παλαιμάχων Ελλάδος κατάφερε να ενώσει τους μεγαλύτερους άσσους του ποδοσφαίρου μας
Για τον γράφοντα μεγάλη χαρά και τιμή η ενθάρρυνση του σπουδαίου Ανδρέα στην προσπαθεια μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου