Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΟΥΣΗΣ ενας ανθρωπος με οραμα....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΟΥΣΗΣ

  Ο Γιώργος ο Παναουσης για όποιον έχει την τύχη να τον γνωρίσει από κοντά είναι ένας άνθρωπος που από τις πρώτες κιόλας κουβέντες δίνει στον συνομιλητή του να καταλάβει ότι δεν είναι τυχαία προσωπικοτητα στον κόσμο του ποδοσφαίρου αφού έχει τον τρόπο να μεταδίδει άμεσα την βαθιά εμπειρία που απέκτησε σε έναν δύσκολο χώρο που υπηρετεί από μικρο παιδί.
  Απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου στα τέλη της δεκαετίας του 70 ευτύχησε από τα 15 του χρονιά να βρεθεί στην ενδεκάδα του ιστορικού Αργοναύτη δίπλα σε θηρία της εποχής.
    Πολυ σύντομα κατάφερε αυτός ο λεπτός νεαρός που σαγήνευε την μπάλα να γίνει στόχος των μεγάλων ομάδων και κεντρικό πρόσωπο στις στήλες των εφημερίδων που μίλαγαν για τον νέο Δεληκαρη των Αργοναυτών.

16 ετων στο Φως των Σπορ
Και στην Αθλητική Ηχώ λίγο αργότερα
  Κλήση στην Εθνική Νεων Μικτή Πειραιά και στο βάθος Θρύλος για τον Γιώργο που ο μεγάλος Τοζα Βεσελινοβιτς επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του.


  Δυστυχώς η νοοτροπία των παραγόντων της εποχής δεν επέτρεψε στον νεαρό άσσο να κάνει τότε το μεγάλο άλμα που άξιζε και σε συνδυασμό με τις σπουδές αλλά και την ταυτόχρονη σκληρή εργασία ουσιαστικά άφησε το ποδόσφαιρο στην ηλικία που κατοπινοί άσσοι δεν είχαν ακόμα δει ούτε το όνομα τους γραμμένο στον Τύπο της εποχής.

Στον μεγάλο Αργοναύτη
. Στα 29 του και μετά από αρκετά χρόνια αποχής ξάφνιασε τους φιλάθλους του Πειραιά κάνοντας ένα σύντομο αλλά θυελλώδες πέρασμα στο ιστορικό σωματείο της ΑΕ Χατζηκυριακειου που έδινε μάχη να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία του Πειραιά....σαν να μην πέρασε μια μέρα εντυπωσίασε και βοήθησε ανιδιοτελώς το φτωχό σωματείο κάτι που ακόμα συζητούν στην όμορφη Πειραιώτικη γειτονιά.

Με τρεις εξέχουσες Πειραϊκές μορφές τους κ.κ Σιδηρόπουλο Λουμπάρδο και Παπαδόπουλο καλούς του φίλους ως σήμερα
Με τον κ.Γιώργο Δεληκαρη βίοι παράλληλοι σε Αργοναύτη αλλά και τον Θρύλο
  Διευθυντικό στέλεχος για πολλά χρονιά στον ιδιωτικό τομέα με τεράστια κοινωνική και αθλητική προσφορά ο Γιώργος Παναουσης έχει προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στον χώρο των βετεράνων και μέσα από τις τάξεις του Ολυμπιακού σήμερα συνεχίζει το όραμα του για την πρόοδο του Αθλητικού ιδεώδους.....
  Άριστος οικογενειαρχης ο Γιώργος στο πλευρό του έχει μια ιδιαίτερα δυναμική και αξιόλογη σύζυγο την κ.Βασιλική Καραβία επί χρόνια Αντιδήμαρχο Μοσχάτου με εξίσου σπουδαία προσφορά στην Νεολαία και τον αθλητισμό της περιοχής.

Με τους κ.κ Στέφανο Φούσκα και Δημήτρη Τσουκα ολοι μαζί για το καλό του Πειραϊκού αθλητισμού

Αξίζει να δει κάποιος τον Γιώργο και σήμερα....η επιτομή του απλού ποδοσφαίρου
Ένας πολύτιμος και καλός φίλος για εμένα

Πάντα κοντά στον Ολυμπιακό....και με άποψη χωρίς παρωπίδες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου